fallback

Solar Power Projects

Solar Power Projects is dé specialist op het gebied van zonne-energie. Solar Power Projects heeft jarenlange expertise op het gebied van ontwikkelen, engineeren en installeren van een zonnepaneelinstallatie. Van meerdere kleine installaties tot grote systemen;  wij creëren uw eigen, perfect afgestemde energiecentrale. Solar Power Projects wil iedere klant de meest optimale zonnepaneleninstallatie aanbieden, die precies voldoet aan alle eisen die worden gesteld. We houden ons daarbij wel aan een aantal kernwaarden:


Expertise

Alleen dankzij verregaande expertise in het dimensioneren en engineeren de meest uiteenlopende systemen, kan een optimaal rendement gegenereerd worden. Alle componenten dienen op een juiste manier afgestemd te worden en de variabelen van de locatie (geometrie, windbelasting etc.) moeten worden berekend om de betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid van uw systeem te waarborgen. Onze engineers zijn altijd up-to-date op gebied van de nieuwste solar-ontwikkelingen en beschikken over alle tools en software voor de juiste (door banken geaccepteerde) berekeningen.


Kwaliteit

Kwaliteit van de materialen is van het grootste belang voor een goed functionerende installatie. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van (inter-)nationale en onafhankelijk gecertificeerde producten, waardoor de hoogste kwaliteit geborgd is. Daarnaast geldt dat de onderdelen allemaal zijn voorzien van de langstlopende garanties van betrouwbare fabrikanten, waarvan sommigen door een waarborgfonds.


Transparantie

Transparantie in de communicatie is noodzakelijk om de investering in een zonne-energiecentrale haalbaar te maken: wij denken mee en adviseren bij haalbaarheidsstudies. Dankzij onze kennis op gebied van subsidies, financiering en fiscaliteit, mag er altijd een goed resultaat verwacht worden. Daarnaast geven wij u door gespecificeerde offertes duidelijk inzicht in de prijsopbouw van het systeem, en worden voorwaarden helder afgestemd.


Creativiteit

Een standaard systeem of oplossing is lang niet altijd de beste of goedkoopste oplossing. Sommige projecten vragen een creatieve benadering, om zo uw project financieel optimaal te maken. De creativiteit kan liggen in een andere dimensionering van het systeem en het toepassen van andere materialen, maar ook door fiscale en financiële mogelijkheden optimaal te benutten.


Vakmanschap

Uw investering in een duurzame energievoorziening, komt pas echt tot zijn recht als de installatie vakkundig geschiedt. Solar Power Projects beschikt over eigen ervaren team van goed opgeleide monteurs. Hoofdzakelijk worden de installaties aangelegd door eigen personeel en worden de aansluitingen verzorgd door (lokale) erkende installateurs. Uiteraard kan indien gewenst installatie door u zelf uitgevoerd worden, waarbij Solar Power Projects de supervisie over het project voor haar rekening neemt. 


De optelsom van deze kernwaarden resulteert voor u als klant in optimaal rendement in de breedste zin. Wij bieden zo een totaalrendement dat verder gaat dan een kosten-batenanalyse.

meerinfo